Retail&Agrobusiness

DAbo Doner, franciză deţinută de omul de afaceri Dan Paştiu din Sibiu, deschide al treilea restaurant în afara ţării, în Londra. Investiţia trece de 150.000 de euro

DAbo Doner, franciză deţinută de omul de afaceri Dan...

Autor: Cristina Bellu

11.01.2021, 10:29 2245

Reţeaua DAbo Doner, franciză deţinută de omul de afaceri Dan Paştiu din Sibiu, a deschis un restaurant în Londra (Anglia), al treilea operat de reţea în afara ţării, dintre care două unităţi sunt localizate în Ungaria.

Ideea de a duce DAbo Doner pe piaţa din Londra face parte din planurile mai vechi ale francizei, dar care au fost îngreunate până acum de contextul pandemic şi de restricţiile impuse în Anglia, în toate valurile de carantină, potrivit informaţiilor transmise de oficialii companiei.

Investiţia totală în unitate a depăşit 150.000 de euro.

“Am ales Anglia deoarece este ţara cu cea mai mare piaţă de consum pentru astfel de produse, mult peste Germania, Franţa sau Italia, iar din punct de vedere calitativ, produsele DAbo sunt superioare celor deja existente pe piaţa britanică, de aceea suntem siguri că vor avea succes”, explică Ovidiu Pop, francizat DAbo Doner.

Compania îşi propune să deschidă anul acesta în Londra încă cinci restaurante şi estimează că va ajunge în toată Anglia la 40 de restaurante în următorii trei ani. Acestora li se adaugă deschiderea de noi unităţi în Ungaria, sub Master Franciză, prin intermediul partenerului din franciza DAbo care are unităţi deschise în Satu Mare şi Baia Mare, dar şi în Bulgaria, prin intermediul partenerului care deţine deja două unităţi sezoniere pe litoral şi un restaurant permanent în Mangalia.

“Fiecare parteneriat ne duce cu un pas mai aproape de îndeplinirea planului nostru măreţ de expansiune, acela de avea o prezenţă consistentă DAbo în fiecare ţară din Europa”, explică Dan Paştiu, fondator DAbo International.

Potrivit acestuia, franciza merge mai departe şi cu celelalte planuri începute în 2020 şi întârziate de contextul pandemic, mai exact deschiderea de noi restaurante în Spania şi Luxemburg. În România, DAbo are în plan să deschidă încă 30 de unităţi până la finalul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO