Retail&Agrobusiness

Dallmayr vinde cafea şi snacksuri de 6 milioane de euro

Dallmayr vinde cafea şi snacksuri de 6 milioane de euro

Autor: Cristina Rosca

11.01.2016, 00:06 879
Operatorul de automate de băuturi şi snacksuri Dallmayr Vending & Offices deţine în România 37 de astfel de unităţi, din care 30 operate de parteneri.
 
Automatele Dallmayr sunt prezente în oraşele mari şi medii ale ţării, precum Arad, Bacău, Craiova sau Oradea, în clădiri de birouri sau în instituţii. În ceea ce priveşte planurile de expansiune, oficialii companiei nu oferă detalii.
 
„Firma Dallmayr (…) foloseşte doar automate de băuturi calde şi snacks profesionale şi produse importate direct din Germania. Oferim astfel clienţiilor - firme private sau instituţii ale statului - un serviciu la cheie“, spun oficialii companiei Dallmayr Vending & Offices SCS, care a adus produsul pe piaţa locală.
 
Ziarul Financiar va prezenta în următoarea perioadă o serie de afaceri din România care se extind în sistem de franciză, precizând atât costurile aferente unui astfel de business, cât şi planurile de viitor ale acestor companii. Ziarul Financiar a lansat împreună cu compania de consultanţă Inventure Franchise Consulting în luna decembrie a anului trecut a doua ediţie a Catalogului francizelor din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO