Companii

Dan Preda, Minet Conf din Vâlcea: Am început reconversia şi vom produce echipamente de lucru precum măşti, halate şi combinezoane

Dan Preda, Minet Conf din Vâlcea: Am început...

Autor: Ramona Cornea

01.04.2020, 18:40 752

♦ Facem această reconversie pentru că vânzările au scăzut dramatic, aproape au dispărut ♦ Am trimis deja la Ministerul Sănătăţii cerere pentru certificare pentru aceste produse.

Compania Minet Conf, parte din grupul Minet SA din Râmnicu Vâlcea, cel mai  mare producător de textile neţesute, a început un proces de reconversie şi a trimis la Ministerul Sănătăţii o cerere de certificare pentru echipamente de lucru precum măşti, halate şi combinezoane.

„Şi noi trecem prin  reconversie, vrem să producem echipamente de muncă precum măşti, halate şi combinezoane. Am trimis deja la Ministerul Sănătăţii cerere pentru certificare pentru aceste produse. Ele nu pot fi numite echipamente de protecţie medicală până nu sunt certificate de Ministerul Sănătăţii. Împreună cu cei de la Minet SA vom da drumul la producţie. Facem această reconversie pentru că vânzările au scăzut dramatic, aproape au dispărut. Avem disponibilitatea să facem astfel de produse, avem capacitatea de lucru“, a spus Dan Preda, directorul general al Minet Conf.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO