Retail&Agrobusiness

De la agent la şef pe vânzări de 130 mil. €: PepsiCo România a promovat în poziţia de director de vânzări un manager care lucrează de 15 ani în companie

De la agent la şef pe vânzări de 130 mil. €: PepsiCo...

Autor: Dana Ciriperu

02.10.2014, 00:06 1615
Claudiu Dorcioman, un manager care lucrează de 15 ani în cadrul îmbuteliatorului local al Pepsi, a fost numit director naţional de vânzări pe divizia de băuturi în cadrul PepsiCo România, poziţie care a fost ocupată în ultimii cinci ani de Gabriel Alexandru.
 
„Începând din martie funcţia de Na­tio­nal Sales Manager Beverages Pep­si­Co România este deţinută de Claudiu Dorcioman“, au spus repre­zen­tanţii PepsiCo. Ei au confirmat şi ple­ca­rea lui Gabriel Alexandru din companie.
 
Potrivit datelor de pe site-ul reţelei de socializare de business Linkedin, Claudiu Dorcioman este absolvent al insti­tuţiei britanice de învăţământ The Open Univeristy. El şi-a înce­put cariera în compania Qua­drant Amroq Be­vereges (QAB), îmbu­teliatorul local al Pepsi, în 1999 ca agent de vânzări, avan­sând până la poziţia de director naţional de vânzări, potrivit aceleiaşi surse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO