Retail&Agrobusiness

O decizie luată rapid poate conduce la salvarea companiei. CITR: Suntem o ţară cu un business susţinut de doar 4% din totalul companiilor, iar din acest procentaj mic, majoritatea (51%) înregistrează dificultăţi

Vasile Godîncă-Herlea, CEO al CITR

Impactul menţinerii unui număr covârşitor de companii de impact în zona de dificultate pune în pericol stabilitatea comunităţii în care acestea activează şi a ecosistemului de business. Ponderea mare a cifrei de afaceri pe care acestea o generează în piaţă creşte importanţa lor pentru populaţia activă şi necesitatea ca acestea să fie sănătoase.

Vasile Godîncă-Herlea, CEO al CITR Impactul menţinerii unui număr covârşitor de companii de impact în zona de dificultate pune în pericol stabilitatea comunităţii în care acestea activează şi a ecosistemului de business. Ponderea mare a cifrei de afaceri pe care acestea o generează în piaţă creşte importanţa lor pentru populaţia activă şi necesitatea ca acestea să fie sănătoase.

Autor: Roxana Rosu

10.05.2019, 00:05 318

Vasile Godîncă-Herlea, CEO al CITR: „Mediul de business românesc este vulnerabil. La 30 de ani de economie de piaţă, arată ca un motor care se supraîncălzeşte“.

Companiile importante din economie care se află în distress (restructurabile şi insolvabile) au ajuns anul trecut să aibă o pondere de  51% din totalul companiilor de impact, inversând, pentru prima dată, balanţa între companii sănătoase şi companii în dificultate, arată o analiză realizată de CITR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO