Retail&Agrobusiness

Directorul care a condus expansiunea Zara a plecat la NEPI Rockcastle. Spaniolii au recrutat în locul lui un executiv de la concurentul H&M

Directorul care a condus expansiunea Zara a plecat la...

Autor: Cristina Roşca

13.11.2017, 00:06 1003

♦ În mandatul de doi ani şi jumătate al lui Răzvan Sin au fost inaugurate circa 20 de unităţi sub toate brandurile, fiind adus local şi Uterque.

Răzvan Sin, excutivul român care a condus timp de doi ani şi jumătate procesul de expansiune al spaniolilor de la Inditex, proprie­tarul Zara, a fost recrutat de NEPI Rockcastle.

În noua poziţie din cadrul grupului cu activitate în domeniul imobiliar el se va ocupa de retail leasing şi dezvoltare, conform datelor publicate de el pe profilul de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn. NEPI Rockcastle este cel mai mare proprietar de centre comerciale din România, având în portofoliu malluri precum Promenada şi Mega Mall. Compania a început însă în ultimii ani expansiunea şi pe alte pieţe din regiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO