Retail&Agrobusiness

Discounterul german de modă Kik intră pe piaţa locală şi deschide un magazin în centrul comercial Prima Shops din Oradea

Discounterul german de modă Kik intră pe piaţa locală...

Autor: Cristina Bellu

22.09.2018, 17:29 1883

Discounterul german de modă Kik, unul dintre cele mai puternice cinci branduri de profil din Ungaria şi Cehia, îşi face intrarea pe piaţa locală şi inaugurează la finalul lunii septembrie un magazin de 600 metri pătraţi situat în incinta centrului comercial Prima Shops Oradea, dezvoltat de Oasis Retail & Development.

“Avem mare încredere în piaţa românească (...). Ca de fiecare dată, vrem să ne extindem, însă atent, de aceea avem în plan ca în 2019 să ajungem la 35 de magazine. Ne vom analiza constant evoluţia şi progresul din piaţă, şi la nevoie ne vom adapta strategia după con¬sumatorul român“, a declarat într-un interviu recent pentru ZF, Katharina Mareike Jonas, vice head of corporate communi¬cations and public affairs pentru grup.

Kik este un brand aflat în portofoliul gigantului german Tengelmann, grup care nu este străin de piaţa locală, fiind prezent anterior cu două branduri Plus Discount (lanţ de magazine preluat de Lidl în 2011) şi OBI (retailer de bricolaj care s-a retras de pe piaţă pentru că înregistra pierderi).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO