Distribuitorul Macromex şi-a recrutat director de operaţiuni de la Albalact

7 aug 2017 Autor: Roana Rotaru

Lucian Popa a lucrat pentru mai multe afaceri antreprenoriale româneşti în ultimii 17 ani

Lucian Popa (41 de ani) va ocupa începând cu această toamnă poziţia de director de operaţiuni al distribuitorului de produse alimentare Macromex SRL, controlat indirect de antreprenorul român Dan Minulescu. Informaţiile au fost confirmate de executiv.

Macromex este unul dintre cele mai puternice businessuri antreprenoriale româneşti, care a avut anul trecut o cifră de afaceri de 712 milioane de lei (160 mil. euro), în urcare cu circa 12% comparativ cu 2015.

Compania l-a recrutat pe Lucian Popa de la Albalact, liderul pieţei locale de lactate, o companie pornită tot ca un business antreprenorial, ajunsă acum în portofoliul gigantului francez Lactalis.

În Albalact, Lucian Popa s-a angajat în mai 2015, când a început împreună cu Stephane Batoux (fostul CEO al Alablact) să dezvolte structura de supply chain (lanţ de aprovizionare). În Albalact, el a ocupat poziţia de supply chain director, dezvoltând şi coor­donând o echipă de peste 400 de oameni şi activităţile de planning depo­zitare, distribuţie primară şi secundară. El a fost şi manager şi administrator al Albalact Logistic, companie dezvoltată special pentru acest segment.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.08.2017

 
Cuvinte cheie:
director
, operatiuni
, albalact
, recrutare
, produse
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide