Retail&Agrobusiness

Doi antreprenori au investit 120.000 de euro într-o pizzerie care a devenit în două luni una dintre cele mai cunoscute din Capitală. „Media este de 300 de clienţi pe zi.”

În total, în cadrul restaurantului Mamizza lucrează o echipă de 24 de oameni.

În total, în cadrul restaurantului Mamizza lucrează o echipă de 24 de oameni.

Autor: Roxana Petrescu

27.02.2019, 17:40 2077

Mamizza – Mother of Pizza, o pizzerie care aduce în Bucureşti o felie din savurosul Napoli, şi-a deschis porţile la finalul anului trecut, în urma unei investiţii de 120.000 de euro, dar antreprenorii din spatele proiectului plămădeau conceptul încă din 2017, scrie revista După Afaceri Premium.

„Colaborarea noastră a început în 2016, atunci când Camionetta a fost invitată pentru prima oară la Spaţiul M60“, spune Răzvan Crişan, proprietarul cafenelei M60, deschisă în 2015, poate primul spaţiu public din Bucureşti în care nu se fuma chiar înainte de a exista o legislaţie în acest domeniu. Spaţiul M60 este un fel de grădină de vară a celor de la M60, în apropierea Ateneului Român.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO