Doi antreprenori din Râmnicu Vâlcea fac 1,3 mil. euro cu un lanţ de 12 cofetării

Secțiune susținută de Medlife Logo

24 apr 2018 Autor: Simona Tatu

În prezent, în cadrul cofetăriilor lucrează circa 70 de angajaţi, adică, în medie, 5-6 angajaţi într-o unitate.

Dan şi Daniela Scarlat au pus bazele cofetăriilor Arkadia în urmă cu şapte ani, iar în prezent au ajuns la afaceri de 1,3 milioane de euro cu 12 unităţi aflate în Bucureşti, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti şi Slatina.

„Prima cofetărie a fost deschisă în august 2011 în Râmnicu Vâlcea. Cofetăria Arkadia a apărut în urma numeroaselor vizite făcute în Grecia, unde am luat contact cu dulciurile lor tradiţionale. Am vrut să arăt şi românilor un altfel de dulce decât cel întâlnit în majoritatea cofetăriilor noastre“, a spus Dan Scarlat, administratorul businessului.  Majoritatea ingredientelor folosite la prepararea produselor sunt importate din Grecia, adică fructele în sirop, alunele, migdalele, cremele de ciocolată şi foitajele.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.04.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, ramnicu valcea
, valcea
, craiova
, angajati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide