Retail&Agrobusiness

Doi antreprenori fac 1 mil. euro din producţia de espressoare şi vânzarea de cafea

Dan Barbu, CEO Hedone Cafe: Vom extinde capacitatea de producţie atât în ceea ce priveşte cantităţile şi sortimentele de cafea, cât şi echipamentele profesionale

Dan Barbu, CEO Hedone Cafe: Vom extinde capacitatea de producţie atât în ceea ce priveşte cantităţile şi sortimentele de cafea, cât şi echipamentele profesionale

Autor: Cristina Roşca

04.10.2018, 00:05 867

Businessul Hedone Cafe, fondat acum şase ani de către trei antreprenori locali, merge spre afaceri de 1 milion de euro din producţia de espressoare şi din vânzarea de cafea. Busi­nes­sul a avansat cu 20% în S1, în ritmul ulti­milor ani.

Povestea Hedone începe cu un prăjitor arti­zanal de aragaz şi cu un import de câte­va kilograme de cafea verde, ajungând astăzi la o mică facilitate de pro­ducţie în Craiova. În pre­zent, businessul Hedone are două divizii de business: pro­duc­ţia şi comer­cia­li­zarea de ca­fea pre­mium, proas­păt prăjită şi produc­ţia echi­pa­men­telor pro­fe­sionale, baza­te pe modele pro­prii, dezvol­tate de către spe­cia­liştii companiei. Pe seg­mentul de cafea firma are peste 700 de clienţi din segmentul HoReCa, corporate şi Soho, din toată ţara. Pe seg­men­tul de pro­ducţie, espressoarele realizate la Craiova ajung prin distribuitori în Asia şi Europa, spun reprezentanţii Hedone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO