Retail&Agrobusiness

Dragoş Sîrbu, Flanco: Mărcile private aduc acum 3-4% din business. Ponderea lor e în scădere, cifra de afaceri creşte mai repede

Dragos Sîrbu conduce businessul Flanco de cinci ani şi jumătate

Dragos Sîrbu conduce businessul Flanco de cinci ani şi jumătate

Autor: Cristina Roşca

11.09.2019, 15:32 115

Compania are marca privată Vision, lansată pe piaţă în 2015, sub care realizează televizoare, hote şi alte electrocasnice mici. În cel mai bun moment, acest brand contribuia cu 7% la business, conform datelor ZF.

Retailerul de electro-IT Flanco, al doilea cel mai mare jucător din piaţă după cifra de afaceri, vinde produse sub marca privată Vision în valoare de 30-40 mil.lei, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor oferite de companie şi a celor publice.

„Mărcile private au o cotă de piaţă în scădere. Acum ele contribuie cu 3-4% la bu­siness, iar ponderea lor scade dat fiind că cifra de afaceri creşte mai repede“, spune Dragoş Sîrbu, executivul român care con­duce businessul Flanco de cinci ani şi jumătate. El lucrează însă pentru companie din 2012, fiind anterior director de vânzări şi achiziţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO