Retail&Agrobusiness

Electroargeş va intra cu aspiratoarele într-un lanţ românesc de magazine

Electroargeş va intra cu aspiratoarele într-un lanţ românesc de magazine

Autor: Radu Bostan

31.08.2015, 00:07 3197

Producătorul de electrocasnice Electroargeş (simbol bursier ELGS), cu afaceri de 87 milioane de lei în primul semestru, negociază intrarea cu mărcile proprii în reţeaua de peste 90 de magazine a unui retailer cu capital românesc, în încercarea de a-şi reduce dependenţa de producţia în lohn.

„Suntem în tratative destul de avansate cu un mare retailer românesc pentru a intra cu produse sub brandul Argis într-o reţea de circa 90-95 de magazine“, a spus Ion Gavri­lă, directorul general al Electro­ar­geş, pentru ZF. Gavrilă a refuzat să nominalizeze lanţul cu care se poartă negocierile, însă numărul de magazine men­ţio­nat sugerează că ar putea fi vorba despre Altex sau Flanco.

Electroargeş este prezent de anul trecut în reţeaua de 40 de magazine a Dede­man, cu o serie de aspiratoare construite special pentru lanţul de bricolaj. În prezent, mai mult de 95% din vânzările Electroargeş sunt către grupul german Kaercher, care vinde aspiratoarele fabricate la Curtea de Ar­geş sub marca proprie. Acţiunile ELGS au scăzut anul acesta cu 10%, iar compania are o capitalizare de 45,2 mil. lei.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO