Retail&Agrobusiness

Electroargeş va intra cu aspiratoarele într-un lanţ românesc de magazine

Electroargeş va intra cu aspiratoarele într-un lanţ...

Autor: Radu Bostan

31.08.2015, 00:07 3205

Producătorul de electrocasnice Electroargeş (simbol bursier ELGS), cu afaceri de 87 milioane de lei în primul semestru, negociază intrarea cu mărcile proprii în reţeaua de peste 90 de magazine a unui retailer cu capital românesc, în încercarea de a-şi reduce dependenţa de producţia în lohn.

„Suntem în tratative destul de avansate cu un mare retailer românesc pentru a intra cu produse sub brandul Argis într-o reţea de circa 90-95 de magazine“, a spus Ion Gavri­lă, directorul general al Electro­ar­geş, pentru ZF. Gavrilă a refuzat să nominalizeze lanţul cu care se poartă negocierile, însă numărul de magazine men­ţio­nat sugerează că ar putea fi vorba despre Altex sau Flanco.

Electroargeş este prezent de anul trecut în reţeaua de 40 de magazine a Dede­man, cu o serie de aspiratoare construite special pentru lanţul de bricolaj. În prezent, mai mult de 95% din vânzările Electroargeş sunt către grupul german Kaercher, care vinde aspiratoarele fabricate la Curtea de Ar­geş sub marca proprie. Acţiunile ELGS au scăzut anul acesta cu 10%, iar compania are o capitalizare de 45,2 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO