Retail&Agrobusiness

Eliodor Apostolescu, producătorul pufuleţilor Gusto, un business de 30 mil. euro, cu un profit de 5 mil. euro: Privim cu încredere anul 2021, avem cereri de extindere pe pieţele internaţionale şi sperăm să ne putem atinge ţinta de 20% creştere

Eliodor Apostolescu

Eliodor Apostolescu

Autor: Florentina Niţu

04.12.2020, 00:05 3464

♦ Compania Phoenix Y, producătorul pufuleţilor Gusto, a avut în 2019 afaceri de aproape 30 mil. euro a obţinut şi un profit de peste 5 mil. euro ♦ Pentru 2020, reprezentanţii companiei estimează o creştere de 17% a veniturilor.

Eliodor Apostolescu, director general şi acţio­nar al Phoenix Y, producătorul pufu­le­ţilor Gusto, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profil, susţine că în pofida pro­vocărilor aduse de pandemia de COVID-19 anul 2020 a fost unul bun, deoarece com­pania Phoenix Y a reuşit să finalizeze in­ves­ti­ţiile planificate şi datorită adaptării businessului la situaţia actuală aşteaptă o creş­tere 17% a cifrei de afaceri faţă de anul anterior.

„Am reuşit să ne continuăm planurile de dezvoltare, am finalizat proiectele începute în 2019 şi am demarat proiecte noi. (...) Criza so­cială şi cea economică au condus la o scăd­ere majoră a consumului, fapt care s-a reflec­tat în mod evident şi în rezultatele noastre. Am mărit echipa de vânzări, am diversificat sorti­mentele din gamele de produse Gusto şi rezultatele s-au concretizat în creşteri de aproximativ 17% ale cifrei de afaceri“, a spus pentru ZF Eliodor Apostolescu, director general şi acţionar al Phoenix Y.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO