Retail&Agrobusiness

eMAG extinde serviciul de livrare rapidă Genius în mai multe oraşe din ţară. “Vrem să aducem acest nou mod de shopping în cât mai multe localităţi”

eMAG extinde serviciul de livrare rapidă Genius în mai multe oraşe din ţară. “Vrem să aducem acest nou mod de shopping în cât mai multe localităţi”

Andrei Şercanean, ecommerce services director eMAG

Autor: Cristina Bellu

12.01.2021, 11:23 387

eMAG, cel mai mare retailer online local, extinde serviciul de livrare Genius în Craiova, Ploieşti, Galaţi, Brăila, Sibiu, Piteşti şi Buzău, dar şi din localităţile limitrofe.

Astfel, clienţii pot avea acces la peste 280.000 de produse cu livrare gratuită şi rapidă pentru toate comenzile care depăşesc valoarea de 100 lei, plus alte beneficii exclusive, spun reprezentanţii eMAG.

 „În ultimul an, din ce în ce mai mulţi români s-au orientat către uşurinţa cumpărăturilor online, achiziţionând produse din diverse categorii, de la îmbrăcăminte, articole sport, bricolaj, mobilă până la produse necesare zilnic pentru familie sau pentru casă. Datorită accesului nelimitat la sute de mii de produse cu livrare rapidă şi fără grija costurilor de transport, membrii eMAG Genius au parte de experienţe premium care le salvează timp şi bani. Ne dorim să aducem acest nou mod de shopping în cât mai multe localităţi”, explică Andrei Şercanean, ecommerce services director eMAG.

Potrivit datelor transmise de companie, locuitorii celor şapte oraşe pot testa gratuit serviciul Genius timp de o lună, urmând ca la finalul lunii de test să poată continua cu un abonament care să le asigure aceleaşi beneficii premium timp de 12 luni.

Clienţii din cele şapte oraşe au la dispoziţie peste 120 de unităţi easybox de unde îşi pot ridica produsele oricând, la orice oră din zi şi din noapte.

Până acum, posesorii eMAG Genius au ales livrarea la easybox într-o proporţie mai mare decât ceilalţi clienţi eMAG. Totodată, peste 80% dintre clienţii Genius au plătit cu cardul online, mai arată datele transmise de eMAG.

Seviciul  Genius a fost lansat de eMAG în vara anului trecut în oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa şi Iaşi.

AFACERI DE LA ZERO