Retail&Agrobusiness

Eugen Păturan, care deţine francizele Bata şi New Balance: Începând cu 9 martie vânzările în magazinele de fashion s-au prăbuşit cu 60% în timpul săptămânii şi cu 95% în weekend

Eugen Păturan, care deţine francizele Bata şi New...

Autor: Cristina Roşca

16.03.2020, 11:09 1120

Antreprenorul român Eugen Păturan, care deţine local magazinele Bata (încălţăminte), New Balance (încălţăminte sport) şi, mai nou, AW Lab (echipamente sportive), spune că acum consumul este 100% orientat spre mâncare şi farmaceutice.

“începând cu data de 9 martie vanzările în magazinele de fashion s-au prăbuşit cu 60% în timpul săptămânii şi cu 95% în weekend. Sâmbătă (14 martie - n.red.) fiecare magazin al nostru a avut vânzări de 80-100 euro cu TVA toată ziua. Ce putem noi achita din aceste încasări?”

Omul de afaceri adaugă că doar fondul de salarii lunar este 45.000 euro pe firma Evoline Impex care operează toate brandurile şi care are raportaţi la Registrul Comerţului circa 100 de salariaţi.

“Ne-au pus să suportăm concediile medicale ale angajaţilor, să suportăm salariile celor care stau acasă cu copiii cât sunt şcolile închise, acum vor să suportăm noi şomajul tehnic al angajaţilor.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO