Retail&Agrobusiness

Fabrica din Braşov care produce ciocolată pentru Mondelez, Carrefour şi Auchan face pasul către brandurile proprii

RapConfectionery a preluat în 2009 o parte din liniile de producţie pe care le opera Kraft Foods (actualmente Mondelez) în judeţul Braşov

Cristian Rey, unul dintre cei mai longevivi manageri din industria bunurilor de larg consum, a plecat după 16 ani de la conducerea Intersnack România, iniţial el luând o pauză pentru ca apoi să se întoarcă în FMCG. Astăzi el este consultant extern pentru RapConfectionery.

RapConfectionery a preluat în 2009 o parte din liniile de producţie pe care le opera Kraft Foods (actualmente Mondelez) în judeţul Braşov Cristian Rey, unul dintre cei mai longevivi manageri din industria bunurilor de larg consum, a plecat după 16 ani de la conducerea Intersnack România, iniţial el luând o pauză pentru ca apoi să se întoarcă în FMCG. Astăzi el este consultant extern pentru RapConfectionery.

Autor: Cristina Rosca

10.08.2015, 13:00 12660

„În momentul de faţă, brandurile noastre reprezintă mai puţin de 5% din totalul cifrei de afaceri, situaţie pe care vrem să o schimbăm în următoarea perioadă de timp.“

Producătorul de ciocolată şi dulciuri RapConfectionery din judeţul Braşov, controlat de antreprenorul local Radu Popeia, a apă­rut pe piaţă în 2009, când a în­ceput să lu­cre­ze co­men­zi­le pri­mite de la gi­gan­tul american Mondelez. Ul­te­rior însă, com­pania şi-a extins portofoliul de co­la­borări atât cu producătorii spe­cia­lizaţi, cât şi cu retailerii internaţionali pen­tru care pro­duce marcă privată. Cel mai nou pa­riu al antreprenorului Radu Popeia îl re­pre­zintă însă dulciurile reali­zate sub bran­durile proprii „Bucegi“ şi „Kronbun“.

„Suntem în plin proces de remode­la­re a mărcilor noastre «Bucegi» şi «Kron­bun». În plus, lucrăm la lansarea unei game de jeleuri, caramele şi batoa­ne sub un nume nou. Avem aşteptări mari de la aceas­tă lansare. Modelăm o ga­mă pe care o vedem câştigând o cotă se­rioasă în pia­ţa specifică“, spune Cristian Rey, con­sul­tant extern pentru RapConfectionery.

Rey, unul dintre cei mai longevivi manageri din industria bunurilor de larg con­sum, a plecat după 16 ani de la con­du­cerea Intersnack România, iniţial el luând o pauză pentru ca apoi să se în­toarcă în FMCG. Executivul a fost di­rectorul general al Intersnack Româ­nia din 1998, anul intrării germanilor direct pe piaţa locală, până la 1 iulie 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO