Fabrica din Deva a Eurosport DHS distribuie peste 300.000 de biciclete anual, o treime din toată producţia locală

Secțiune susținută de Medlife Logo

15 dec 2017 Autor: Cristina Rosca

Producătorul de biciclete Eurosport DHS din Deva, controlat de investitori chinezi şi germani, exportă peste jumătate din business către 24 de pieţe din Europa, iar pe piaţa locală produsele companiei ajung în magazinele din toată ţara, inclusiv ale celor peste 200 de parteneri.

„Suntem prezenţi în România cu magazine proprii de pre­zentare a produselor şi prin intermediul a peste 200 de parteneri cu acoperire naţio­nală. Produsele noastre se regăsesc şi în hipermarketuri sau magazine de tip cash & carry precum Carrefour şi Selgros“, spune Yang Xi, administratorul companiei. Ea adaugă că de la an la an, compania a dezvoltat continuu numărul de canale de vânzare şi numărul partenerilor interesaţi să comercializeze produsele Eurosport DHS.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Eurosport
, biciclete
, deva
, productie
, distribuire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide