Retail&Agrobusiness

Fabrica Eurosport DHS din Deva a produs biciclete de 205 mil. lei

Fabrica Eurosport DHS din Deva a produs biciclete de 205...

Autor: Laurentiu Cotu

21.01.2015, 00:05 2137
Producătorul de biciclete Eurosport DHS din Deva, controlat de investitori chinezi şi germani, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 205 mil. lei (46 mil. euro), în creştere cu 20% faţă de anul anterior.
 
Peste 70% din producţia de biciclete realizată de Eurosport DHS la Deva merge pe pieţele europene, iar peste 35% din această producţie este reprezentată de bicicletele electrice E-Bike.
 
„Strategia noastră pentru 2015 vizează repoziţionarea companiei pe piaţa internă şi mizăm pe o nouă gamă DHS. În ţările din Comunitatea Europeană bicicleta electrică a de­venit un trend, astfel că ne aşteptăm la o creştere a interesului pentru aceste modele şi în România“, au declarat pentru ZF Transilvania reprezentanţii companiei Eurosport DHS.
 
Compania produce biciclete electrice pentru partenerul şi acţionarul german Prophete Gmbh, sub brandurile acestuia, însă din 2015. Eurosport DHS va produce 12 modele de biciclete sub brand propriu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO