Retail&Agrobusiness

Familia Preotu deschide al doilea magazin Petit Bateau şi estimează afaceri de peste jumătate de milion de euro

Familia Preotu deschide al doilea magazin Petit Bateau...

Autor: Cristina Rosca

05.02.2016, 00:06 1488
Omul de afaceri Cristian Preotu, care deţine împreună cu soţia sa Maria mai multe businessuri în domeniul gastronomiei printre care şi magazinele Comtesse du Barry, va deschide în această lună al doilea magazin cu haine pentru copii Petit Bateau din România. Acesta va măsura 70 mp şi va fi amplasat pe Calea Dorobanţilor, vizavi de liceul Caragiale, în locul ciocolateriei Cade, potrivit omului de afaceri.
 
Aceasta este prima unitate stradală a companiei care mai deţine un magazin în Băneasa Shopping City, unul dintre cele mai performante centre comer­ciale din România, poziţionat în zona de nord a Capitalei,  unde locuiesc persoanele cu venituri peste medie. Aceştia sunt de altfel clienţii target ai brandului Petit Bateau, dar şi ai altor nume străine precum Michael Kors, Armani Jeans sau Max & Co, toate mărci care şi-au găsit „casa“ în mallul controlat de antreprenorii Gabriel Popoviciu şi Radu Dimofte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO