Retail&Agrobusiness

Familia Suletea din Bârlad produce plăcinte şi prăjituri de peste 250.000 lei pe an pe care le comercializează în grădiniţe şi la evenimente private

Numărul clienţilor Patiseriei Leoslo fluctuează de la o zi la alta, dar în medie sunt peste 30 de clienţi/zi.

Numărul clienţilor Patiseriei Leoslo fluctuează de la o zi la alta, dar în medie sunt peste 30 de clienţi/zi.

Autor: Florentina Niţu

28.06.2019, 18:50 1693

Liviu şi Magdalena Suletea, o familie din Vaslui mutată în Bârlad, cu experienţă în domeniul alimentaţiei publice, a înfiinţat în 2013 compania Leoslo, de tip cofetărie - patiserie, prin care produce plăcinte, cozonaci, cornuri, prăjituri ori torturi. Produsele de patiserie sunt comercializate în câteva grădiniţe din oraşul moldovenesc, iar produsele de cofetărie sunt destinate evenimentelor private, precum nunţi sau botezuri.

„Amândoi eram angajaţi în domeniul alimentaţiei publice, unde am deprins tainele culinare. Am început să ne imaginăm cum ar fi să lucrăm pentru noi, să fim propriii noştri şefi. (…) Noi provenim din familii cu venituri modeste, iar banii necesari pentru a începe nu au fost punctul nostru forte. Astfel, soţul meu a plecat la muncă în Oslo pentru un an şi jumătate, iar eu am rămas acasă cu băiatul nostru, timp în care aveam un loc de muncă stabil şi în timpul liber făceam bijuterii hand-made“, spune Magdalena Suletea, fondatoarea brandului Patiseria Leoslo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO