Retail&Agrobusiness

La Fântâna, furnizor de apă la birou în sistem watercooler, investeşte 2 mil. euro într-o linie de îmbuteliere automatizată din cadrul fabricii de la Tălmaciu. “Noua tehnologie asigură un volum mai mare de producţie”

La Fântâna, furnizor de apă la birou în sistem...

Autor: Cristina Bellu

07.09.2022, 11:57 124

La Fântâna, furnizor de apă la birou în sistem watercooler, companie deţinută de fondul de investiţii suedez Oresa Ventures şi de antreprenorul român Cristian Amza, anunţă că a investit 2 mil. euro într-o linie de îmbuteliere automatizată din cadrul fabricii de la Tălmaciu (jud. Sibiu).

Investiţia va eficientiza procesul de îmbuteliere a apei în două tipuri de ambalaj – apa de izvor în bidoane reutilizabile de 19 litri (pentru dozatoarele în sistem watercooler) şi apa de izvor în sticle reutilizabile de 8 litri, destinate segmentului rezidenţial, arată datele transmise de oficialii companiei.

„Investiţia de la Tălmaciu se aliniază deciziilor sustenabile de business ale companiei La Fântâna, noua tehnologie asigurând un volum mai mare şi mai eficient de producţie, prin utilizarea unui consum energetic similar celui anterior, precum şi un mediu de lucru sigur şi mai confortabil pentru angajaţi”, spune Cristian Amza, CEO La Fântâna.

Recent, compania a deschis şi producţia din fabrica din Şeştina, (judeţul Mureş), acolo unde  furnizorul de servicii de apă şi cafea va îmbutelia apă minerală.

Anul trecut, grupul La Fântâna a raportat afaceri de 48 de milioane de euro, în creştere faţă de anul precedent, când a înregistrat 44 de milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO