Retail&Agrobusiness

Farmaciile Iris Pharm din Buzău au primit 1,5 mil. lei prin programul IMM Invest pentru medicamente. Paul Negoiţă, managerul farmaciilor Iris Pharm: „M-am gândit că e posibil să apară probleme legate de circuitul de aprovizionare.“

Paul Negoiţă, managerul farmaciilor Iris Pharm

Am primit aprobarea pentru credit, banii i-am primit foarte rapid, putem să-i folosim ca la orice linie de credite.

Paul Negoiţă, managerul farmaciilor Iris Pharm Am primit aprobarea pentru credit, banii i-am primit foarte rapid, putem să-i folosim ca la orice linie de credite.

Autor: Georgiana Mihalache

20.07.2020, 18:00 1197

Lanţul de farmacii Iris Pharm din Buzău, una dintre cele mai mari reţele regionale, a solicitat un credit de 1,5 mil. lei prin programul IMM Invest, din aceşti bani urmând să cumpere me­dica­mente, în contextul crizei san­itare provocate de Covid-19.

Compania a colaborat cu Banca Tran­sil­­vania pentru credit, iar banii sunt deja în cont pentru a fi folosiţi în caz de ne­voie, spune managerul unităţilor far­ma­ceutice. „Am solicitat credit pentru apro­vizio­­narea cu medicamente. M-am gândit că e posibil să apară probleme lega­te de circuitul de aprovizionare. La mo­men­tul respectiv ne-am gândit că lu­crurile vor merge mai greu din cauză că e posibil ca în anumite zone să fie mai greu de tranzitat şi am zis că e mai bine să avem o rezervă“, a spus pen­tru ZF Paul Negoiţă, managerul Iris Pharm.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO