Retail&Agrobusiness

Ferma Piscicola din Satu Mare ţinteşte triplarea businessului în 2021, după ce în 2020 a ajuns la 3,5 milioane lei. Piscicola a intrat în portofoliul fondului de investiţii ROCA

Ioan Ghere a început să cumpere acţiuni la Piscicola în 2004, iar după trei-patru ani, a devenit acţionar majoritar.

Ioan Ghere a început să cumpere acţiuni la Piscicola în 2004, iar după trei-patru ani, a devenit acţionar majoritar.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.01.2021, 00:05 247

♦ Piscicola a intrat în portofoliul platformei de investiţii ROCA Investments la mijlocul lui 2020 şi şi-a extins anul trecut piaţa de desfacere cu 15 magazine noi din 11 judeţe.

Piscicola SA, o fermă piscicolă cu o suprafaţă de peste 300 de hectare şi zece specii diferite de peşte, situată în localitatea Adrian, judeţul Satu Mare, estimează dublarea sau triplarea businessului în 2021.

„Trebuie să fac investiţii în fermă, inclusiv un parc fotovoltaic, pentru că va creşte consumul destul de mult, iar în 2021 sper să dublez, să triplez chiar cifra de afaceri. Anul 2021 va fi mai bun datorită muncii pe care o vom depune“, spunea Ioan Ghere, CEO al Piscicola, la sfârşitul anului trecut, pentru suplimentul ROCA Investments, realizat în parteneriat cu ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO