Retail&Agrobusiness

Fondul de investiţii Mid Europa Partners anunţă oficial că şi-a deschis birou la Bucureşti. Berke Biricik, şeful biroului local: Aştept cu nerăbdare să pornim procesul de coordonare pentru monitorizarea şi demararea de noi activităţi în România

Fondul de investiţii Mid Europa Partners anunţă...

Autor: Cristina Bellu

09.09.2019, 12:55 3107

Berke Biricik, omul care a fost implicat direct în preluările Profi (retail alimentar) şi Urgent Cargus (curierat), este şef al biroului din Bucureşti. ZF a scris în iulie despre această mutare.

Mid Europa Partners, unul dintre cele mai active fonduri de investiţii de pe plan local în ultimii ani, a anunţat oficial deschiderea biroului din Bucureşti, care va fi condus de executivul turc Berke Biricik din poziţia de principal.

„Am fost implicat direct în investiţiile noastre în Profi şi Urgent Cargus, iar acum aştept cu nerăbdare să pornim procesul de coordonare pentru monitorizarea şi demararea de noi activităţi în România din noul birou din Bucureşti”, spune Berke Biricik.

Deschiderea semnalată încă din luna iulie de către ZF, reprezintă încă un semn că Fondul se uită cu atenţie la investiţii în România, mutarea venind într-o perioadă în care Mid Europa Partners îşi reduce activitatea în Turcia, o piaţă unde situaţia geopolitică a pus pe gânduri mai mulţi investitori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO