Retail&Agrobusiness

Fondul de investiţii ROCA preia 40% din acţiunile traderului de cereale RDF din Arad, cu afaceri de 80 mil. lei în 2018. Compania RDF a raportat afaceri de 80,4 mil. lei în 2018, în scădere cu 2,6% şi un profit de 300.000 de lei

Rudi Vizental, CEO al ROCA

Rudi Vizental, CEO al ROCA

Autor: Cristina Bellu

05.11.2019, 13:09 1457

Platforma de investiţii şi management ROCA, destinată companiilor româneşti în dificultate, anunţă preluarea a 40% din acţiunile traderului arădean de cereale RDF, în vederea extinderii activităţilor acestuia către o nouă piaţă din proximitate şi a digitalizării companiei.

„Ne alăturăm RDF cu mult entuziasm, pentru că am identificat oportunităţi reale de creştere la care credem că ROCA poate contribui. Odată cu proiectele investiţionale derulate cu fonduri europene, RDF va beneficia de capacitate de depozitare suplimentară, prin care îşi va putea asigura creşterea vânzărilor si extinderea serviciilor oferite”, spune Rudi Vizental, CEO ROCA.

Înfiinţată în urmă cu 24 de ani, compania a dezvoltat până în prezent patru linii de business distincte. Pe lângă activitatea de distribuţie, RDF este unul din principalii traderi zonali de cereale, comercializând în jur de 100.000 de tone de cereale pe an. Compania deţine toată infrastructura necesară în vederea acoperirii întregului lanţ de producţie.

„La momentul actual suntem la mijlocul implementării unui proiect de 2,5 milioane euro, în plin proces de creştere a investiţiilor şi per total într-un trend ascendent de dezvoltare. Pentru viitor, împărtăşim aceeaşi viziune cu noul nostru partener, Platforma ROCA. Intenţia noastră comună este de a accelera procesul de dezvoltare a RDF, de a face din RDF un jucător şi mai important în piaţa agri şi de a consolida relaţiile comerciale atât cu furnizorii cât şi cu clienţii”, explică Florin Deznan, CEO şi fondator RDF SA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO