Retail&Agrobusiness

Fornetti ridică ştacheta: Compania a majorat salariile angajaţilor cu până la 10% şi a investit peste 1,5 mil. euro în dezvoltarea capacităţii de producţie din Timişoara

Fornetti ridică ştacheta: Compania a majorat salariile...

Autor: Cristina Bellu

21.10.2019, 11:42 583

Grupul Fornetti, care deţine cel mai extins lanţ de patiserii de pe plan local şi o fabrică de produse de patiserie la Timişoara, anunţă majorarea salariilor în România, Ungaria şi Bulgaria cu un procent cuprins între 6 şi 10%, aceasta fiind a cincea mărire salarială operată de grup în ultimii trei ani.

“Am avut rezultate extraordinare în ultimii ani şi dorim să mulţumim angajaţilor prin această creştere”, spune Attila Bánhidi, director general Fornetti Grup.

Concomitent cu acestă majorare salarială compania a inaugurat şi reconstrucţia unei linii de producţie în fabrica pe care o deţine în Timişoara, în urma unei investiţii de peste 1,5 mil. euro,  şi care  îi va permite să producă cu peste 1.800 de tone mai mult pe an.

“Am reuşit să finalizăm la timp această reconstucţie de modernizare şi de mărire de capacitate extrem de importantă pentru compania noastră, fiind un pas vital pentru dezvoltarea şi eficientizarea fabricii din judeţul Timiş”, completează Szasz Jozsef, director general Fornetti România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO