Francezii de la Decathlon au ajuns la 19 magazine de articole sportive. 2016 a fost anul extinderii în zona Moldovei

1 dec 2016 Autor: Cristina Bellu

Retailerul francez de articole sportive Decathlon, cel mai mare jucător pe piaţa de sport, a deschis un magazin la Focşani, acesta fiind al doilea inaugurat de companie în acest an. Reţeaua ajunge astfel la un număr de 19 ma­gazine în ţară, dintre care patru se află în Ca­pita­lă, restul fiind am­pla­sate în prin­ci­pa­­le­le oraşe ale ţării.
 
„În acest an am deschis două noi magazine, ambele în zona Moldo­vei, în Ba­cău şi în Foc­şani. Obiecti­vul nostru este acela de a face sportul accesibil cât mai multor persoane, iar cu fiecare deschidere suntem mai aproape de a îndeplini această misiune. Totodată, suntem încurajaţi în acest demers şi de faptul că avem reacţii pozitive din întreaga ţară, de la clienţi fideli care aşteaptă să venim mai aproa­pe de ei”, a declarat Alex Domşa, direc­tor de expansiune al Decathlon România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.12.2016

 
Cuvinte cheie:
Decathlon
, magazine
, extindere
, francezi
, moldova
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide