Retail&Agrobusiness

Furnizorul de echipamente pentru magazine DAAS vrea dublarea businessului

Furnizorul de echipamente pentru magazine DAAS vrea...

Autor: Cristina Rosca

17.03.2015, 00:05 448
DAAS, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echi­pa­mente pentru hoteluri, restaurante şi magazine alimentare, şi-a bugetat ca până în 2018 să ajungă la afaceri de 50 de mi­lioa­ne de euro, aproape duble faţă de cele de anul trecut.
 
Pentru îndeplinirea obiectivelor, compania se bazează pe o majorare organică a cotei de piaţă în retail, cu aproximativ 1% pe an, pe expansiunea domeniului industrial şi pe cererea mare pentru proiecte de shop fitting (realizarea unui magazin/ hotel/ restaurant de la zero şi predarea proiectului la cheie), da­torată dezgheţării investiţiilor şi trendului ascendent al eco­no­miei.
 
„Deşi piaţa de shop fitting din România este la început de drum, constat că se ma­turizează rapid. (...) Gă­sim şi la noi inves­titori care concurează din punct de ve­dere tehno­logic şi al desig­nului cu pro­iecte din ţările ves­tice“, declară Daniel Mo­canu, CEO al DAAS Inter­na­tional Group. Clienţii vizaţi de com­pa­nie pentru pro­iectele de shopfi­tting sunt cei din retail, in­dus­trie, HoReCa (în special reţele in­terne şi internaţionale), dar şi cu proprietarii staţiilor de ben­zinării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO