Retail&Agrobusiness

Germanii de la Bosch recrutează 150 de angajaţi pentru fabrica din Jucu

În unitatea din Jucu (jud. Cluj), Bosch produce printre altele şi unităţi de control electronic pentru airbag, pentru sisteme de camere multiple şi asistenţă la condus.

În unitatea din Jucu (jud. Cluj), Bosch produce printre altele şi unităţi de control electronic pentru airbag, pentru sisteme de camere multiple şi asistenţă la condus.

Autor: Laurentiu Cotu

26.02.2019, 08:22 1398

Compania Robert Bosch, subsidiara locală a grupului german Bosch cu vânzări consolidate de 1,9 miliarde de lei (416 milioane de euro) în anul fiscal 2017 pe piaţa locală, caută în prezent 150 de oameni pentru joburi de tehnicieni-operatori la roboţi industriali, fară experienţă, pentru fabrica de componente auto din localitatea Jucu, judeţul Cluj, potrivit ANOFM (Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă). Numărul angajaţilor Bosch din România a ajuns la aproximativ 6.500 de persoane la 31 decembrie 2017, reprezentând o creştere anuală de 36 de procente, potrivit unor informaţii transmise anterior de companie.

Bosch a investit în România aproximativ 453 milioane de lei (circa 100 mil. euro) în 2017, în special în dezvoltarea unităţilor de producţie pentru soluţii de mobilitate din Cluj şi Blaj. Fabrica de componente auto electronice din Cluj şi-a mărit capacitatea de producţie şi portofoliul de produse pentru a satisface cererea clienţilor. În această unitate de producţie, Bosch fabrică din 2014 printre altele unităţi de control electronic pentru airbag, pentru sisteme de camere multiple şi asistenţă la condus, dar şi sisteme electronice care sporesc siguranţa rutieră şi confortul şoferilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO