• Leu / EUR4.7216
  • Leu / GBP5.2121
  • Leu / USD4.2706
Retail&Agrobusiness

Grupul Alexandrion şi-a deschis filială în Cipru şi face pasul către extindere. „Ne uităm la Brazilia şi SUA“

Grupul Alexandrion şi-a deschis filială în Cipru şi face pasul către extindere. „Ne uităm la Brazilia şi SUA“

(De la stânga la dreapta) Evros Papadopoulos, director marketing global, Nawaf Salameh, CEO şi fondator Alexandrion Group, Stelios Savva, vicepreşedinte Alexandrion Group, au fost prezenţi în cadrul conferinţei de la Nicosia unde au anunţat deschiderea bazei pentru operaţiunile globale.

Autor: Mădălina Panaete

21 iun 2017 762

Alexandrion Grup România este cel mai mare producător de băuturi spirtoase de pe plan local, având afaceri nete de 150 de milioane de lei.

Producătorul de băuturi spirtoase Alexandrion Grup România, cel mai mare de pe plan local, a des­chis o bază dedicată opera­ţi­unilor inter­naţionale la Nicosia (Cipru), ca urmare a dezvoltării companiei pe plan glo­bal.

„Exportul este unul dintre pilonii impor­tanţi ai strategiei noastre globale. Ne con­centrăm pe identificarea de noi pieţe, pe lângă cele pe care activăm deja. Avem toate ingredientele necesare pentru a devenit un producător global pe piaţa băuturilor spirtoase (...). Prin urmare, aşteptăm doar veşti pozitive din sfera de export, ne concentrăm foarte mult eforturile în această direcţie. Dincolo de rezultatele financiare pe care, desigur, ni le dorim şi le aşteptăm concretizate în cifra de afaceri, ştim cu siguranţă că produsele noastre vor fi bine primite“, a declarat pentru ZF Stelios Savva, vicepreşedintele Alexandrion Group. Alegerea Ciprului ca bază pentru extinderea operaţională a companiei este motivată de relaţiile companiei cu Cipru încă de la începutul businessului, mai ales că de acolo sunt şi unii dintre acţionarii persoane juridice ale companiei, conform celor mai recente date de la Registrul Comerţului. Chiar şi Stelios Savva, vicepreşedintele Alexandrion Group, este de origine cipriotă. Pe de altă parte, acţionarul principal al Alexandrion Grup este Nawaf Salameh. El spunea anterior pentru ZF că a pregătit toată infrastructura necesară pentru a susţine din punctul de vedere al producţiei livrările în străinătate.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Principalele valute BNR - joi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7216
Diferență: -0,1438
Ieri: 4.7260
Azi: 4.2706
Diferență: 0,3077
Ieri: 4.2652
Azi: 5.2121
Diferență: 0,9921
Ieri: 5.1738
Azi: 4.3268
Diferență: -0,5196
Ieri: 4.3396