Retail&Agrobusiness

Grupul de restaurante City Grill a ajuns la afaceri de 34 mil. euro. Câţi bani lasă în medie românii la o masă

Daniel Mischie, CEO al City Grill Group

Daniel Mischie, CEO al City Grill Group

07.04.2018, 11:58 927

Valoarea medie a unei tranzacţii în restaurantele din grupul City Grill este de 99 lei (circa 20 de euro).

Grupul City Grill, controlat de antreprenorul Dragoş Petrescu, a realizat anul trecut venituri de 33,7 mil. euro, în creş­tere cu 11% faţă de 2016, pe fondul investiţiilor în teh­no­lo­gie, al eficientizării operaţiunilor şi al extinderii cu două noi unităţi Trattoria Buon­gior­no. Valoarea totală a investiţi­ilor gru­pului s-a ridicat la 4,5 mil. euro.

Pentru anul în curs, compa­nia estimează investiţii de 4,2 mi­lioane de euro în programe de formare profesională, dezvoltare per­sonală şi fidelizare pentru angajaţi, precum şi în dez­vol­tarea aplicaţiei Out4Food, dar şi în dezvoltarea şi modernizarea reţelei.

„Aplicaţia Out4Food este pa­riul nostru în tehnologie. Aceas­ta a ajuns la peste 80.000 de con­turi active şi este folosită în spe­cial de persoane cu vârsta în­tre 27 şi 40 ani, mai mult băr­baţi că­să­toriţi, cu copii, studii supe­rioare şi poziţii de middle şi top ma­nagement“, spune Daniel Mischie, CEO al City Grill Group.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO