Retail&Agrobusiness

Grupul Fashion House amână deschiderea outletului din zona Pallady. „Am fost anunţaţi despre lucrările la carosabil în zona A2 Bucureşti“

Grupul Fashion House amână deschiderea outletului din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.02.2021, 09:00 1327

Deschiderea outletului Fashion House Pallady, pro­gramată pentru 25 martie 2021, a fost amânată după ce autorităţile au anunţat că încep lucrări pe autostrada 2.

„Am fost anunţaţi despre lucrările majore la carosabil în zona A2 Bucureşti începând cu 1 martie 2021 şi care du­rează până pe 27 mai 2021. În urma unei analize de­ta­liate a perturbărilor probabile pe care aceste lucrări le vor pro­voca prin împiedicarea accesului la centrul nostru de pe A2, în această perioadă, şi a consultării cu chiriaşii noş­tri ancoră, am decis, cu părere de rău, amânarea des­chi­de­rii noului nostru centru Fashion House din Bucureşti. Vom anunţa o nouă dată pentru deschiderea oficială a centrului de în­dată ce este posibil“, spune purtătorul de cuvânt al Fashion House Group.

Compania Naţională de Administrare a Infrastruc­turii Rutiere (CNAIR) a anunţat că va relua lucrările de reparaţii pe autostrada 2, pe tronsonul Bucureşti-Fun­dulea, iar traficul va fi deviat. Se închide astfel nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, adică zona în care se află viitorul centru outlet.

Grupul belgian Liebrecht & wooD, din care face par­te Fashion House, anunţase că va deschide pe 25 martie 2021 cel de-al doilea outlet de pe piaţa locală în zona Pallady din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO