Retail&Agrobusiness

Grupul Fornetti a finalizat investiţia de aproape un milion euro, la fabrica din Timişoara

Grupul Fornetti a finalizat investiţia de aproape un...

Autor: Departament Economic

19.04.2016, 12:19 1033

„Datorită capacităţilor suplimentare de producţie, compania îşi poate creşte producţia în fabrica din România cu peste 600 de tone pe lună. În fabrica din Timişoara a grupului de firme s-a realizat punerea în funcţiune a soluţiilor automatizate de tehnică de ambalare, capabilă să deservească capacităţile crescute. Valoarea acestei investiţii s-a ridicat la 300.000 euro”, a spus Tóth Csaba, Directorul General al Fornetti România.

Un element important al programului de dezvoltare a fost extinderea capacităţilor de producţie şi ambalare, în cadrul unei investiţii de 600.000 de euro.

Investiţia face parte dintr-un program de dezvoltare de 2 milioane de euro, demarat în urmă cu şase luni, care a avut ca scop creşterea capacităţii de producţie, respectiv îmbunătăţirea serviciilor şi dezvoltarea sistemului logistic în Ungaria şi România.Astfel, în Ungaria, compania a construit o fabrică nouă de mobilier.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO