Retail&Agrobusiness

Grupul polonez LPP a închis magazinul-fanion Reserved din Băneasa Shopping City. Spaţiul va fi ocupat de retailerul britanic Topshop, care a intrat pe piaţa din România în primăvara lui 2019 în sistem de franciză.

Grupul polonez LPP a închis magazinul-fanion Reserved...

Autor: Cristina Roşca

24.09.2019, 09:40 1265

Grupul polonez LPP, prezent în România de mai bine de un deceniu cu mai multe branduri, a închis magazinul-fanion Reserved din Băneasa Shopping City, conform surselor ZF. Închiderea a survenit după ce contractul de chirie a expirat şi nu a mai fost înnoit. Acesta a fost de altfel primul magazin deschis de polonezi în România, în 2008, conform datelor deţinute de Ziarul Financiar. Mai mult, unitatea a trecut şi printr-un proces de reorganizare şi rebranding în 2016.

Decizia de închidere vine ca urmare a unor rezultate financiare slabe în centrul comercial din nordul Bucureştiului şi-a construit în ultimii ani mixul de chiriaşi pariind pe branduri premium sau cu preţuri peste medie. Reserved pe de altă parte are preţuri medii, fiind concurent direct al H&M.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO