Retail&Agrobusiness

Grupul românesc Teilor a avut afaceri de 53 de milioane de lei, în creştere cu 19%

Grupul românesc Teilor a avut afaceri de 53 de milioane de lei, în creştere cu 19%

Horaţiu Vasilescu, directorul executiv al Grupului Teilor: Consumatorii încep să considere bijuteriile cu diamante ca fiind o investiţie la fel de bună ca şi bijuteriile din aur.

Autor: Adelina Mihai

18.03.2016, 00:05 1846
Grupul Teilor, o afacere românească de magazine de bijuterii şi servicii financiare (amanet, schimb valutar şi transfer de bani), a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 53,5 milioane de lei, în creştere cu circa 19% faţă de anul anterior, potrivit datelor furnizate de companie.
 
„Cu ultimele două magazine de bijuterii din Bucureşti Mall şi Unirea Shopping City adăugate pe harta Teilor, brandul de bijuterii a încheiat anul 2015 atin­gându-şi unul dintre cele mai importante obiective: deschi­derea a 6 magazine în Capitală. În 2016 reţeaua Teilor va continua să se extindă, începând cu trei noi magazine în Cons­tanţa, Timişoara şi Bucureşti – Park Lake Mall -, iar în pa­ralel vom începe pregătirile pentru crearea unui flagship/concept store reprezentativ“, a spus Horaţiu Vasilescu, directorul executiv al Grupului Teilor, format din 15 magazine de bijuterii (operate prin intermediul companiei Credit Gold G&F 2003), o IFN care se ocupă cu activităţile de amanet (Invest Intermed) şi o companie cu activităţi de schimb valutar şi transfer de bani (Teilor Invest Exchange). Hol­dingul este deţinut de antreprenorul român Florin Enache din Piteşti, care a pus bazele afacerii în urmă cu 18 ani.
 
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO