Retail&Agrobusiness

H&M închiriază 1.000 mp pentru viitorul său sediu în birourile Unirii View, lângă Piaţa Unirii

H&M închiriază 1.000 mp pentru viitorul său sediu în birourile Unirii View, lângă Piaţa Unirii

Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture, care în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală şi gestionează partea de design, şi Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează întregul proces de dezvoltare, precum şi project managementul clădirii.

Autor: Bogdan Alecu

19.06.2018, 10:27 534

H&M România, liderul pieţei locale de fashion, a închiriat 1.000 de metri pătraţi în Unirii View, cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Bucureştiului.

Retailerul de modă va prelua un etaj superior din Unirii View, în conformitate cu cerinţele sale de imagine corporativă şi cu o vedere uimitoare asupra centrului vechi al Bucureştiului.

”Cea mai populară marcă de modă din România îşi va stabili viitorul sediu în Unirii View, fapt care valideaza încă o dată proiectul ca fiind o proprietate de top pentru companiile de top cu un nivel bun de lichiditate financiară. Alegerea făcută de H&M România reprezintă o decizie pe termen lung şi este una extraordinară, atât pentru companie, care va avea un nou sediu foarte eficient şi cu un nivel ridicat de vizibiliitate, cât şi pentru angajaţi, care vor lucra în cea mai bună zonă din Bucureşti din punct de vedere al transportului şi infrastructurii generale”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner al companiei de consultanţă imobiliară Griffes, responsabilă pentru strategia de închiriere şi managementul comercial al Unirii View.

Anterior, compania de modă avea birourile tot în zona Unirii, dar într-o clădire mai veche.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO