Retail&Agrobusiness

Hanu Ancuţei, reper turistic din zona Moldovei, face profit de peste 7 mil. lei cu 83 de angajaţi

Hanu Ancuţei, reper turistic din zona Moldovei, face profit de peste 7 mil. lei cu 83 de angajaţi

Hanu Ancuţei a fost reconstruit în 1965. Potrivit datelor de pe site-ul hanului, aici îi plăcea scriitorului Mihail Sadoveanu să mănânce, acest loc fiind şi cel care l-a inspirat să scrie volumul de povestiri

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.08.2020, 09:30 648

♦ Localul are o capacitate de 16 camere, dintre care zece cu pat matrimonial, patru camere cu pat simplu şi două camere cu câte două paturi, potrivit datelor de pe site.

Hanu Ancuţei, una dintre destinaţiile turistice cele mai cunoscute din zona Moldovei, a făcut în 2019 profit de 7,3 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 8,2 milioane de lei, în uşoară scădere faţă de anul precedent, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Turoag, compania care operează localul, a raportat un număr mediu de 83 de angajaţi pentru anul trecut.

Firma Turoag îl are ca administrator, potrivit datelor de pe platforma Confidas, pe Tiberiu Chiriac, fiind deţinută de acţionari persoane fizice ale căror nume nu sunt precizate.

Reprezentanţii localului nu au răspuns solicitării ZF referitoare la numărul de clienţi pe care îi au în această perioadă şi la planurile de dezvoltare.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO