ANALIZĂ

Harta Capitalei în retailul farmaceutic: Sensiblu are o cotă de peste 15% ca număr de farmacii în Bucureşti

Secțiune susținută de Medlife Logo

13 dec 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Zonele cu vad comercial au atras ca un magnet marile reţele, pe o piaţă din ce în ce mai concurenţială.

Marile reţele de farmacii de pe piaţa locală s-au dezvoltat în oraşele mari, în zonele cu trafic pentru a le permite antreprenorilor din spatele unor branduri de sute de locaţii să realizeze afaceri profitabile din comer­cializarea medicamentelor în farmacii.

În Bucureşti, farmaciile au ocupat parterele blocurilor, alături de casele de pariuri sau supermarketuri alimentare, în Capitală funcţionând circa 870 de unităţi ale marilor retaileri farmaceutici, dar şi ale farmaciştilor independenţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, farmacii
, capitala
, cote
, harta
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide