ANALIZĂ

Harta de business a României, cine sunt liderii judeţelor. Antreprenorii români deţin compania-lider în numai şase judeţe. Grupurile multinaţionale au 30 de lideri

15 nov 2017 Autor: Dana Ciriperu

♦ Diferenţele de business între judeţe vecine arată cât de polarizată este economia locală ♦ În Timiş, compania lider are afaceri de 3,5 mld. lei, în Caraş-Severin liderul are vânzări de şase ori mai mici ♦ În Vaslui şi Galaţi raportul este de 1 la 9, iar între Vâlcea şi Argeş de 1 la 28.

În cinci judeţe din România - Argeş, Bacău, Constanţa, Gorj şi Sălaj - companiile li­der generează peste 20% din ci­­fra de afaceri, cu un nivel maxim atins în Argeş unde fa­brica Dacia, cu afaceri de 20,7 mld. lei anul trecut, este responsabilă de 40% din cifra de afaceri totală a ju­de­­ţului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.11.2017

 
Cuvinte cheie:
lideri
, lider
, business
, companie
, antreprenori
, detinere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide