Retail&Agrobusiness

Hipermarketul PIC din Craiova, scos la vânzare pentru 2,5 mil. euro

Hipermarketul PIC din Craiova, scos la vânzare pentru...

Autor: Cristina Roşca

04.07.2014, 00:04 1042
Hipermarketul din Craiova al lanţului PIC aflat în faliment şi terenul pe care acesta este construit au fost scoase la vânzare prin licitaţie publică de către PricewaterHouse­Coopers, administratorul judiciar al retailerului.
 
Preţul de pornire pentru terenul de peste 57.000 mp şi pentru magazinul care are o suprafaţă construită de 20.000 mp este de 2,45 mil. euro (fără TVA). Licitaţia publică deschisă cu strigare va avea loc pe 18 august 2014 la sediul PIC din Piteşti, iar cei care se vor înscrie trebuie să depună pe lângă documentaţie şi o garanţie de participare echivalentă cu 5% din preţul de pornire, respectiv peste 120.000 de euro.
 
În anunţul de vânzare este precizat că atât terenul, cât şi construcţia fac obiectul unor litigii aflate acum pe rolul instanţelor de judecată.
 
Pentru magazinul din Craiova şi pentru terenul pe care acesta este construit preţul de pornire este de 2,45 mil. euro, respectiv o zecime din preţul pe care ar trebui să plătească acum o reţea pentru o achiziţie de teren şi pentru construcţia unui hipermarket de dimensiuni similare.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO