ANTREPRENORI LOCALI

Îmbuteliatorul apei Zizin despre noua fabrică: Suprafaţa acesteia va fi dublă faţă de cea actuală

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 oct 2018 Autor: Mădălina Panaete

Laura Lazăr, CEO şi acţionar Apemin Zizin, unul dintre cei mai mari îmbuteliatori de apă minerală naturală, spune că anul viitor este luat în calcul pentru a de­mara construcţia unei noi fabrici în judeţul Braşov.

„Probabil în 2019 vom demara construcţia noii fabrici. Suprafaţa construită va fi de aproximativ 5.000-6.000 mp, în faza iniţială, ceea ce ne va permite creşterea capacitătii de producţie şi depozitare. În prezent, fabrica actuală are 3.000 mp şi ne oferă posibilitatea de a îmbutelia 12-13 milioane de litri/lună“, a declarat pentru ZF Laura Lazăr.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.10.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Zizin
, fabrica
, apa
, dublare
, crestere
, actionari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide