Retail&Agrobusiness

Îmbuteliatorul Coca-Cola din România a avut vânzări mai mari cu până în 10% în T1

Îmbuteliatorul Coca-Cola din România a avut vânzări...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.05.2018, 10:08 218

Coca-Cola HBC România, cel mai mare îmbuteliator de băuturi răcoritoare, a avut în primul trimestru volume mai mari cu high single digits ( circa 8-9%) faţă de perioada similară a anului precedent, arată datele din ultimul raport al companiei.

„Creşterea cu două cifre (peste 10% n-red) din ianuarie şi februarie a fost urmată de un avans mai mic în luna martie. Încetinirea din martie a fost determinată de vremea mai rece din această lună.  O execuţie mai bună în piaţă, un plan promoţional puternic şi inovaţiile precum lansarea dozei verticale pentru toate produsele „cu bule” au fost cele care au susţinut creşterea”, se arată în raportul citat.

Coca-Cola HBC România a înregistrat anul trecut volume mai mari cu 6% faţă de anul precedent, până la 177 de milioane de unit cases (navete), adică peste un miliard de litri, arată raportul anual al companiei. Cu acest nivel, îmbuteliatorul unor branduri precum Coca-Cola, Fanta, Dorna sau Cappy Pulpy se apropie cu paşi repezi de volumele înregistrate în 2008, cel mai bun din istoria companiei pe plan local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO