Retail&Agrobusiness

ImportDirect, o companie care importă şi distribuie produse de curăţenie şi igienă, a făcut afaceri de 17 mil. lei în 2018. Zsolt Forika, ImportDirect: Pentru 2019 estimăm afaceri de aproximativ 20 mil. lei, în creştere cu 15% faţă de anul precedent

Antreprenori locali

Zsolt Forika, fondator ImportDirect: Ne propunem să creştem echipa până la 35-40 de persoane, pentru a susţine ritmul de creştere al businessului.

Zsolt Forika, fondator ImportDirect: Ne propunem să creştem echipa până la 35-40 de persoane, pentru a susţine ritmul de creştere al businessului.

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.08.2019, 18:05 420

Compania ImportDirect, care desfăşoară activităţi de import şi vânzare a produselor de igienă sau cu­ră­ţe­nie în regim en-gros şi cu amănuntul pe piaţa din Ro­mânia, a încheiat anul 2018 cu afaceri de 17 milioane de lei (peste 3,5 mil. euro), a spus pentru ZF Zsolt Forika, fondator şi ac­ţio­nar unic al busi­nes­sului. Afacerile din 2018 au fost în uşoară scă­dere faţă de anul an­terior. Pentru anul în curs, reprezentantul es­ti­mează o creştere de 15% a cifrei de afaceri.

„Anul trecut ImportDirect a înregistrat o cifră de afaceri de 17 mil. lei, iar pentru anul în curs am bugetat o cifră de afaceri de apro­ximativ 20 mil. lei“, a spus Zsolt Forika.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO