Încă un lanţ gigant de pizzerii deschide prima unitate în Bucureşti

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 oct 2017 Autor: Cristina Rosca

În cinci ani Sbarro vrea 30 de restaurante în România.

Grupul Happy, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de restaurante şi cafenele de la sud de Dunăre, intră oficial în România cu pri­ma pizzerie sub brandul american Sbarro. Aceasta urmează a fi deschisă în cen­trul comercial Bucureşti Mall în aceas­tă săptămână. Până la finalul anu­lui mai este planificată o unitate în cen­trul comercial Mega Mall, iar pe termen de cinci ani sunt estimate 30 de des­chideri în România şi un total de 600 de angajări.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.10.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, deschidere
, mall
, unitate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide