Retail&Agrobusiness

Integrarea Real a săltat afacerile Auchan cu 83% în primul semestru

Integrarea Real a săltat afacerile Auchan cu 83% în...

Autor: Cristina Rosca

11.11.2014, 20:13 316
Reţeaua de magazine Auchan din România aproape s-a triplat după preluarea Real (de la 11 la 31 de unităţi).
 
Afacerile grupului francez Auchan au crescut în prima jumătate a acestui an cu 83%, la aproape 1,9 mld. lei (424 mil. euro) după integrarea celor 20 de hipermarketuri Real, potrivit datelor publice. Astfel, businessul retailerului francez a avansat cu 83% în contextul în care numărul de magazine aproape s-a triplat, de la 11 la 31.
 
Până la închiderea ediţiei reprezentanţii Auchan nu au răspuns solicitării ZF privind rezultatele companiei.
 
Grupul francez a operat în 2014 pe două companii – Auchan Româ­nia şi Real,- hypermarket România -, astfel că rezultatele calculate de ZF reprezintă suma cifrei de afaceri înregistrate de fiecare. În primul semestru din 2013 lanţul francez opera doar pe Auchan România. În prezent, compania Auchan România operează cele 11 magazine proprii şi 19 magazine preluate de la Real. Compania Real,- Hypermarket mai operează doar magazinul din AFI Palace Cotroceni, acesta urmând a fi la rândul său integrat în cadrul primei companii în perioada următoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO