Retail&Agrobusiness

Intersport a primit în iulie 8 mil. lei de la compania-mamă

Intersport a primit în iulie 8 mil. lei de la...

Autor: Cristina Rosca

07.09.2015, 00:00 361
Retailerul de echipamente sportive Intersport a primit în luna iulie o infuzie de capital de 8 milioane de lei (1,8 mil. euro) de la compania-mamă din Grecia, banii urmând a fi folosiţi drept capital de lucru.
 
Banii primiţi de compania Genco Trade, care mai operează în prezent doar reţeaua Intersport, nu vor fi folosiţi pentru expan­siune sau alte investiţii, ci pentru activitatea curentă.
 
Până recent firma Genco Trade opera şi franciza magazinelor de modă New Look, însă compania a decis să închidă toate unităţile de pe piaţa locală ale brandului britanic de modă. Astfel, în portofoliul lor a rămas doar Intersport. Grecii de la Fourlis Group, acţionarii companiei Genco Trade, au fost anterior şi distribuitorii produselor Samsung în România înainte ca gigantul sud-coreean să intre direct pe piaţa locală. Apoi, ei au încercat să îşi completeze businessul cu moda pentru femei, însă în final au renunţat şi au păstrat doar Intersport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO