Retail&Agrobusiness

INTERVIU. Ce spun oficialii La Plăcinte despre situaţia companiei şi despre restructurarea reţelei din România „Avem patru restaurante proprii şi o franciză şi nu mai închidem nimic. Livrăm plăcinte învârtite către 165 de benzinării Rompetrol”

La Plăcinte a venit pe plan local în 2013 şi în primii ani de prezenţă s-a extins rapid. În 2017 au început închiderile.

La Plăcinte a venit pe plan local în 2013 şi în primii ani de prezenţă s-a extins rapid. În 2017 au început închiderile.

Autor: Cristina Roşca

09.12.2022, 10:30 2790

Lanţul de restaurante La Plă­cinte, concept origi­nar din Republica Mol­do­va şi adus pe plan lo­cal în toamna lui 2013, mai numără astăzi patru restaurante proprii în Bucureşti şi o franciză la Iaşi după ce îl ultimii ani compania a restructurat reţeaua din România, care ajunsese în cel mai bun moment la 12 localuri.

Oficialii companiei, care ies pentru prima dată în prim-plan şi acordă un interviu ZF, spun că nu mai au în plan nicio altă închidere, urmând o perioadă de stabilizare a businessului deja existent. Deşi în perioada imediat următoare La Plăcinte nu are în plan reluarea expansiunii, creşterea va fi asigurată prin dezvoltarea de parteneriate cu lanţuri de cafenele, cofetării şi benzinării, spune Vitalie Postu, administrator şi acţionar al reţelei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO