Retail&Agrobusiness

Inulta, companie antreprenorială ce oferă soluţii software pentru clienţi ca Renault sau Credit Agricole, aduce pe piaţa locală un software pentru directorii financiari din alte companii

Inulta, companie antreprenorială ce oferă soluţii...

Autor: Alexandra Matei

09.06.2022, 17:19 639

Inulta, o companie antreprenorială românească de consultanţă, ce oferă soluţii software pentru clienţi ca Renault sau Credit Agricole, aduce în România soluţia CCH® Tagetik, un software pentru directorii financiari din alte companii, care le permite să monitorizeze constant şi să gestioneze mai bine activitatea companiei.

Aceasta este o platformă financiară de Corporate Performance Management (CPM), dezvoltată de Wolters Kluwer.

„Ultimii doi ani au arătat o nevoie tot mai mare pentru digitalizare. Abordarea tradiţională a activităţii de bugetare şi planificare nu mai este o opţiune viabilă într-un mediu în continuă schimbare. Soluţia CCH® Tagetik CPM contribuie la o mai bună coordonare a proceselor de lucru, unifică toate planurile, procesele şi informaţiile pe o singură platforma financiară. Această platformă software permite directorilor financiari să fie la curent cu performanţa companiei lor, în timp ce asigură echipelor pe care le coordonează instrumentele necesare în construcţia bugetelor şi planificării în timp real”, a spus Valentin Bratu, managing partner al companiei.

Inulta a livrat sute de soluţii către clienţii interni şi internaţionali. Printre aceştia, pe lângă Renault şi Credit Agricole, se numără şi CertainTeed (Saint Gobain), House of HR sau Bi-State Development.

Inulta a fost fondată în 2014, în România, şi este o companie care combină competenţele tehnice pentru toate procesele de afaceri - EPM (Enterprise Performance Management), SCM (Supply Chain Management), SPM (Sales Performance Management) - şi expertiza globală de business.

Aceasta vine în sprijinul companiilor care vor să implementeze tehnologie de ultimă generaţie în departamentele financiare, de achiziţii şi vânzări, pentru o mai bună gestionare a afacerii.

Anul trecut, compania a raportat o cifră de afaceri 12,6 mil. lei, plus 25% şi un profit net de 2 mil. lei, dublu faţă de 2020, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Compania are 20 de angajaţi.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO