Retail&Agrobusiness

Ion Bican, Karcher: A doua fabrică din România e singura investiţie Karcher care merge mai departe în 2020. Este singura pe care grupul a ales să o finanţeze. Nemţii fac aspiratoare la Curtea de Argeş

Ion Bican, Karcher: A doua fabrică din România e...

Autor: Cristina Roşca

10.05.2020, 11:10 6199

♦ Grupul german Kärcher produce aspiratoare într-o fabrică proprie din Curtea de Argeş şi are în plan să se extindă cu o a doua unitate de producţie în acelaşi oraş. Aceasta va reprezenta o investiţie de 25 mil. euro din care 7 mil. euro reprezintă ajutor de stat.

Cea de-a doua fabrică din Curtea de Argeş a producătorului german Kär­cher, o investiţie de 25 mil. euro, ar urma să fie gata în 2020, în a doua jumătate a anului. Prima unitate de producţie, ce a costat 20 mil. euro, a fost inaugurată în toamna lui 2016.

„Investiţia pentru cea de-a doua fabrică este în grafic, aducem deja tehnologie pentru ea. Ea va fi gata în a doua parte a acestui an“, spune Ion Bican, managing director al CER Cleaning Equipment, firma prin care nemţii de la Kärcher operează fabrica din România. El lucrează din 2007 pentru operaţiunile grupului german din România, Kärcher deţinând local încă dinainte de deschiderea producţiei un centru de cercetare-dezvoltare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO